Není nad domácí rohlíky, dalamánky, houstičky, briošky a bagetky. A není nad to sníst je ještě teplé a křupavé. Na co taky čekat? Nechejte si na nich rozpouštět vegan máslo a rozmazlujte se. Nemusíte přeci pořád jíst jen kváskový chleba, že?
minut
80
porcí
2
Udělejte rovnou dvojnásobek. Nebo trojnásobek. A pokud zbydou, rozpečte je druhý den v troubě. Nebo je zapečte pod grilem s lahodnou náplní.
Bagety
Ingredience
hladká mouka 400g (nebo 100g z toho žitná či celozrnná)
sůl lžička
droždí 1/2 kostky droždí
cukr lžička
vlažná voda 200 ml
kmín
Postup
Udělejte rovnou dvojnásobek. Nebo trojnásobek. A pokud zbydou, rozpečte je druhý den v troubě. Nebo je zapečte pod grilem s lahodnou náplní.
Pečivo | Svačina | Párty a oslavy | Grilování | Bez sóji | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru