Nejjednodušší marmeláda s ohromující chutí a vůní. Na rozdíl od jiných není vůbec pracná a využijete ji celou zimu na mnoho dobrot. U nás frčí na lívancích nebo do koktejlu s ovesným mlékem a banánem. Med a rum jí dodávají úžasné aroma. Ale pokud jste ortodoxní vegané nebo nemáte med od zodpovědného včelaře, nahraďte ho plně cukrem.
Dezert | Extra | Bez lepku
Míšo,děkuji vám za recept. Vyzkouším. S citrusovým pektinem a medem budu marmeládovat prvně. Dosud jsem používala chemictější gelfix. I když do černorybízové jen třtinový cukr.? Šel by tento recept a poměr použít i na jahodovou? Díky a mějte krásné léto. Petra Novotná
Petro, mám radost, že to zkusíte! Tím poměrem pro jahodovou si nejsem jistá, neb ji nevařím. Takže budu držet palce, dejte vědět, ráda se něco naučím. Ale asi bych nedala rum, nějak se mi nehodí k jahodám…Krásné léto i vám.
Míšo,tak ta borůvková dle vašeho receptu je famózní. Začala jsem dávat med místo cukru i do jiných marmelád a výborné.? Děkuju.?
Mám radost a děkuji! Mrkněte na můj recept Borůvkový Shake. Tam ji využijete a je to pecka.