minut
30
porcí
5
Veganské nudličky Garden gourmet jsou top (ne, neplatí mě za propagaci :-)), ale zkuste i jiné, třeba z Lidlu. Když si vše připravíte den předem (zeleninu rozkrájejte a dejte do sáčku do lednice, nudličky naložte do marinády do lednice), budete mít večeři na stole do 15 minut.
“Čína” aneb vegan stir-fry
Ingredience
Garden gourmet veganské nudličky 2 balení
mandle 3-4 lžíce
MARINÁDA NA NUDLIČKY
červené víno 3 lžíce
olivový olej 2 lžíce
mletý kmín 1 lžička
lahůdkové droždí 1 lžíce
uzená paprika 1 lžička
pepř 1/2 lžičky
česnekový prášek 1/2 lžičky
majoránka 1 lžička
ZELENINA
jakákoli zelenina (mix), např. pórek, cibule, papriky, mrkev, dýně, cuketa, brokolice… 2 hrnky zeleniny nakrájené na nudličky
ZÁLIVKA:
sójová omáčka 1 lžička
rýžový ocet 1 lžička
solamyl 1 lžička
voda 2 lžíce
Postup
Veganské nudličky Garden gourmet jsou top (ne, neplatí mě za propagaci :-)), ale zkuste i jiné, třeba z Lidlu. Když si vše připravíte den předem (zeleninu rozkrájejte a dejte do sáčku do lednice, nudličky naložte do marinády do lednice), budete mít večeři na stole do 15 minut.
Hlavní jídlo | Bez lepku | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru
Vynikající sobotní oběd ?
Děkuji ???