Dračice mezi pomazánkami s výraznou barvou i chutí. Stane se ozdobou vašich chlebíčků na každé párty. A navíc podporuje očistné procesy v organismu. (Jen počítejte s časem na pečení řepy (hodina) Zbytek už je fofr.)
Rozfázujte si to: upečte si řepu předem a nechte ji v lednici do té doby, než bude chtít dělat pomazánku. Místo čili papričky zkuste zelenou jarní cibulku a někdy třeba přidejte pár kešu ořechů. Pomazánka bude krémovější a jemnější.
Dip z červené řepy
Ingredience
červená řepa 2 hrnky kostek
olivový olej 2 lžíce
sůl 1/2 lžičky
mletý kmín 1/2 lžičky
koriandr mletý koření 1/2 lžičky
česnek 1 lžíce
čili paprrrička zelená
citrónová šťáva 1 lžíce
koriandr čerstvé lístky 2 lžíce
Postup
Rozfázujte si to: upečte si řepu předem a nechte ji v lednici do té doby, než bude chtít dělat pomazánku. Místo čili papričky zkuste zelenou jarní cibulku a někdy třeba přidejte pár kešu ořechů. Pomazánka bude krémovější a jemnější.