Jeden z veganských orgasmů. Vážně! Pochopíte, až zkusíte. Tečka.
minut
20
porcí
4-6
Podávejte s čerstvým kváskovým chlebem, bramborami nebo s kynutými noky.
Lečo
Ingredience
bílé (zelené slovenské) sladké papriky (nebo i třeba pálivé…) 5 ks
zralá voňavá rajčata 600 g
cukety 2 menší, křupavé (klidně v létě zdělejte i přerostlé ze zahrady, já je ale nemám ráda)
cibule 2 bílé
olivový olej 2-3 lžíce
sůl Kala Namak (dodává vajíčkovou chuť, ale můžete vzít i normální, jen to pak není tak chuťově vymazlené) 1 lžička na pánev a troška do tofu.
tofu 1 kostka
kurkuma 1 lžička
lahůdkové droždí 2 lžíce
čerstvě mletý pepř 2 lžičky
čerstvé oregáno hrst lístků
Postup
Podávejte s čerstvým kváskovým chlebem, bramborami nebo s kynutými noky.
Hlavní jídlo | Bez lepku | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru