Když mám přebytky rajčat a cuket ze zahrady, vymýšlím kombinace, které by mě jindy nenapadly. Tak vznikly i tyto halušky. Normálně bych je udělala jen s rajčatovou omáčkou jako noky, ale chtěla jsem je trochu oživit. Bylo z toho nebe v hubě. Zkuste!
minut
20
porcí
3
Pro podzimní verzi ogrilujte dýni a řepu.
Letní halušky
Ingredience
balení hotových bramborových vegan halušek 500g (pro 3 osoby, já musím dělat všeho dvojnásobek)
menší cuketa
rajčata 1 kg
bloček tofu
česnek 3-4 stroužky
čerstvé oregáno 1 lžíce
olivový olej
sůl
pepř
sójová omáčka 2 lžíce
kukuřičný škrob 1 lžička
Postup
Pro podzimní verzi ogrilujte dýni a řepu.
Hlavní jídlo | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru