Princezny… něžné, křehké, krémové, voňavé, krásné a s dobrým srdcem. Jsou jako vše zde na webu rostlinné a tedy laskavé ke zvířatům. Pochutnejte si.
Pudinky s bourbon vanilkou budou mít v sobě patrná hnědá zrníčka. Pokud chcete jasně světle žlutý krém, zvolte obyčejný pudink. Místo cukru můžete pudink osladit javorovým sirupem, získá hlubší chuť. Cukr používejte bílý, jinak opět ztmaví krém. Těsto můžete rovněž upéct celé a pak krájet na plechu na kostky.
Napoleonky
Ingredience
listové těsto 1 balíček rozváleného na papíře
(ověřte, zda je vegan)
vanilkový pudinkový prášek 1 sáček
kokosové mléko 400 ml (ne nápoj)
cukr 3 lžíce
kurkuma špetka
vanilkový extrakt 3 lžičky
veganská zakysaná smetana (kokosová (Planton) nebo sójová (Dr.Oetker)
moučkový cukr na ozdobu, pokud chcete
Postup
Pudinky s bourbon vanilkou budou mít v sobě patrná hnědá zrníčka. Pokud chcete jasně světle žlutý krém, zvolte obyčejný pudink. Místo cukru můžete pudink osladit javorovým sirupem, získá hlubší chuť. Cukr používejte bílý, jinak opět ztmaví krém. Těsto můžete rovněž upéct celé a pak krájet na plechu na kostky.