Famózní, nádherný, chuťově úžasný a ještě k tomu zdravý! Lze si přát od dortu víc? Studený, ještě lehce omrzlý, přelitý přelivem teplé ostružinové omáčky. Perfektní sladko-kyselá chuť a k tomu křupavé mandle s čokoládou v korpusu. Ach!
minut
30
porcí
16
Místo ostružin dejte jakékoli lesní ovoce.
Ostružinový raw cheesecake
Ingredience
KORPUS: (do malé dortové formy)
madle 1 velký hrnek
datle 1 hrnek (event.rozinky či sušené švestky)
raw kakao 2 lžíce
NÁPLŇ:
kešu ořechy 2,5 hrnku
kokosové mléko 1 plechovka – tuhá část
kokosový olej 4 lžíce
med 1/2 hrnku (od zodpovědného včelaře nebo raději javorový sirup)
limetová šťáva ze 3 limet
sůl špetka
vanilková esence 2 lžičky
mražené ostružiny (nebo maliny, borůvky, lesní směs) 500g
Postup
Místo ostružin dejte jakékoli lesní ovoce.
Svačina | Dezert | Párty a oslavy | Bez sóji | Bez rafinovaného cukru | Raw | Bez lepku