Výtečný posyp na těstoviny, pizzu, rizoto, do salátů či do polévek, všude tam, kde byste použili sýr Parmazán.
minut
5
porcí
1 sklenice
Semínka libovolně střídejte a pokud chcete posyp mastnější (pro zapékání), dejte do mixéru i rovnou lžíci vegan másla. Lépe se pak rozteče.
Vegmazán
Ingredience
lahůdkové droždí 1/2 hrnku
konopné semínko 3 lžíce
chia, slunečnicová, sezamová (i černý sezam) a dýňová semínka vždy 1 lžíce
sůl 1 lžička
Postup
Semínka libovolně střídejte a pokud chcete posyp mastnější (pro zapékání), dejte do mixéru i rovnou lžíci vegan másla. Lépe se pak rozteče.
Extra | Bez sóji | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru | Raw | Bez lepku