Máte chuť na čínu nebo na guláš? Pak potřebujete umět naložit tyhle skvělé sójové nudličky, které vás budou bavit v asijských jídlech stejně jako v české klasice. Doby, kdy sójové maso bylo synonynem nepoživatelné hmoty, jsou dávno pryč. Teď už víme, jak na to!
Stejně můžete naložit i sójové plátky. Majoránku někdy nahraďte oregánem a uzenou papriku sladkou. Sójovku si kupte kvalitní, bez chemických aditiv.
Pikantní nudličky
Ingredience
extrudované sójové nudličky 200g
bujón v prášku 1 lžíce nebo 1 kostka
sójová omáčka 4 lžíce
sůl 1/4 lžičky
pepř 1/2-1/2 lžičky
lahůdkové droždí 1 lžíce
mletý kmín 1 lžička
uzená paprika 1 lžička
česnekový prášek 1/2 lžičky
cibulový prášek 1/2 lžičky
majoránka 1 lžička
olivový olej 1 lžíce
kukuřičný škrob 1/2 lžičky
Postup
Stejně můžete naložit i sójové plátky. Majoránku někdy nahraďte oregánem a uzenou papriku sladkou. Sójovku si kupte kvalitní, bez chemických aditiv.