Pod grilem očouzené papriky jsou pro mě z estetického hlediska jedním z nejkrásnějších jídel. Tyhle plněné “masíčkem” vás zasytí a prohřejí. Udělejte k nim rajskou a máte o božský oběd postaráno.
Připravte rajskou podle sólo receptu den předem. Stejně jako nudličky (uvařte o den dřív a vyždímané dejte do lednice) a event. i kuskus. V den D bude oběd mnohem rychleji.
Plněné papriky
Ingredience
sójové nudličky 80g (nebo granulát)
cibule 1
česnek 3 stroužky
sójová omáčka 3 lžíce
oregáno 1 lžíce
lahůdkové droždí 1 lžíce
tempeh 1/2
vlašské ořechy 2 hrsti
kus kus hrnek vařeného plus navíc dle sebe k servírování
papriky 5větších
Ingredience na rajskou omáčku najdete pod sólo receptem.
Postup
Připravte rajskou podle sólo receptu den předem. Stejně jako nudličky (uvařte o den dřív a vyždímané dejte do lednice) a event. i kuskus. V den D bude oběd mnohem rychleji.