Krásné na pohled a lahodné při zakousnutí. Netradiční směs osloví i největší gurmány. A pro toho, kdo nejí houby, naplňte směsí cukety nebo papriky.
minut
40
porcí
4
Naplnit můžete cukety, papriky, rajčata… a místo piniových semínek pro změnu dejte vlašské ořechy.
Plněné portobello žampióny
Ingredience
portobello žampióny 4
sušená rajčata v oleji 1 sklenička okapaných
červená paprika 1
koriandr velký trs (nebo petržel pro odpůrce koriandru)
uvařená quinoa 50g
tahini 2 lžíce
piniové ořechy 100g
šťáva z 1 limety
lahůdkové droždí 2 lžíce
sůl 1/2 lžičky
čerstvě mletý pepř 1/2 lžičky
Postup
Naplnit můžete cukety, papriky, rajčata… a místo piniových semínek pro změnu dejte vlašské ořechy.
Hlavní jídlo | Párty a oslavy | Bez lepku | Bez sóji | Bez rafinovaného cukru