Je něco lepšího než raw čokoládový dort s shotem espressa, který chutná jako pařížská šlehačka?! … Povzbudí, úžasně chutná, má v sobě hodně bílkovin, ale pozor, také tuků z ořechů. Můžete ho mít v mrazáku a každý den kousek odkrojit a zdravě mlsat.
Nechte v mrazáku a ukrojte si vždy jen tolik, co sníte. Jde to ztuha a jen velkým nožem, opatrně. Zbytek ihned opět dejte do mrazáku. Svou porci nechte 10 minut při pokojové teplotě povolit a můžete mlsat.
Raw pařížský dort
Ingredience
KRUSTA
raw mandle 160g
datle 170g
raw kakao 18g
NÁPLŇ
kokosový olej 180g
javorový sirup 160ml
kokosové mléko v plechovce
espresso 80ml
raw kakao 36g
kešu 420g
vanilkový extrakt 1 lžička
sůl špetka
Postup
Nechte v mrazáku a ukrojte si vždy jen tolik, co sníte. Jde to ztuha a jen velkým nožem, opatrně. Zbytek ihned opět dejte do mrazáku. Svou porci nechte 10 minut při pokojové teplotě povolit a můžete mlsat.