Nejlepší raw cukroví, jaké jsem kdy objevila! Datle, kešu a vločky s perníkovým kořením uvnitř a neuvěřitelná poleva zvenku, která božsky křupne, když se zakousnete. Jí se dobře vychlazené z lednice a jsou tím nejlepším symbolem zdravých Vánoc.
minut
30
porcí
8-20
Raw perníkové koule
Ingredience
KOULE
jemné vločky 3/4 hrnku (ovesné, pohankové nebo jiné bezlepkové)
kešu ořechy 3/4 hrnku
perníkové koření 1/2 lžičky
sůl špetka
datle sušené, šťavnaté (nebo hodinu namočené ve vodě) 3/4 hrnku
POLEVA
kokosový olej 2 lžíce
javorový sirup 2 lžíce
vanilková zrníčka 1/2 lžičky
Postup
Dezert | Vánoce | Bez lepku | Bez sóji | Bez rafinovaného cukru | Raw