Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Vitamínová bomba zabalená do skvělých chutí a barev. Uprostřed zimy jeden z nejlepších salátů, co si můžete udělat. A nejlevnější.

minut
15
porcí
4

Příště zkuste přidat křen.

Salát z červeného zelí


 

Ingredience

červené zelí 1/4 velké hlávky nebo polovina malé

rovnolistá petrželka hrst

jarní cibulka 2

jablko 1

citrónová šťáva z 1 citrónu

pomerančová šťáva z 1/2 malého pomeranče

olivový olej 1 lžíce

vegan majonéza 1 lžíce

javorový sirup 2 lžíce (nahraďte jiným, dodržujete-li raw stravu)

sůl 1/2 lžičky

čerstvě mletý pepř dle chuti

Postup

  1. Zelí nakrájejte speciálním krouhačem nebo ho rozsekejte v sekáčku najemno, jako já pro focení.
  2. Nasekejte nadrobno cibulku a petrželku a jablko rozkrájejte na kostičky.
  3. Vše vmíchejte do nasekaného zelí, ochutnejte a dolaďte.
 

Příště zkuste přidat křen.

Salát | Grilování | Bez lepku | Bez sóji | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru | Raw
Jak vám chutnalo? Jak se vám vařilo? Chcete s něčím v postupu poradit nebo mi něco k receptu vzkázat?
Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


www.bozskyjezbozskyzij.cz