Tataráček ze sušených rajčat

Tataráček ze sušených rajčat

Jsou recepty, které vám změní život. Jedním z takových je pro mě tento. Mind-blowing. Gamechanger.
Vaše chlebíčky už nikdy nebudou to, co dřív. A rovnou si zkopírujte link na recept, všichni ho po vás budou chtít.

minut
10
porcí
4

Můžete zpestřit bazalkou.

Tataráček ze sušených rajčat


 

Ingredience

zralé avokádo 2 ks

zelená jarní cibulka 4

citrónová šťáva z 1/2 citrónu

velká červená paprika

sklenička sušených rajčat (ideálně krájených)

olivový olej 1-2 lžíce

česnek 4 stroužky

sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti

konopná semínka 1-2 lžíce

Postup

  1. Avokádo vydlabejte do misky a rozmačkejte vidličkou.
  2. Zakápněte citrónovou šťávou, promíchejte a přidejte nadrobno nasekanou cibulku.
  3. Nahrubo nakrájejte papriku a spolu s rajčaty a česnekem několika pulsy rozsekejte v sekáčku. Já nechávám větší kousky, ale můžete i úplně najemno.
  4. Přendejte k avokádům společně s olejem a konopnými semínky a důkladně promíchejte.
  5. Ochutnejte a osolte a opepřete dle chuti.
  6. Podávejte na topince, bagetových chlebíčcích nebo na kváskovém chlebu.
 

Můžete zpestřit bazalkou.

Pomazánka | Snídaně | Párty a oslavy | Bez lepku | Bez sóji | Bez ořechů | Bez rafinovaného cukru | Raw
Jak vám chutnalo? Jak se vám vařilo? Chcete s něčím v postupu poradit nebo mi něco k receptu vzkázat?
Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


www.bozskyjezbozskyzij.cz